In de samenwerking met uw staalhandel partner staat u aan het begin van uw eindproduct. De kwaliteit van dit staal moet daarom hoogwaardig zijn, of u het nu gaat inzetten in de (petro-)chemie, offshore, energie, constructie, staalbouw, funderingstechniek of grond-, weg- en waterbouw. Hoek Staalhandel voorziet deze branches al ruim 140 jaar van de beste kwaliteit staal.

Staalhandel assortiment

Ons assortiment is breed en wij hebben een grote voorraad in ons magazijn in Ouddorp. Daardoor kunnen we altijd snel leveren. U kunt uw bestelling ophalen in ons magazijn, laten bezorgen middels ons eigen transport of via andere vormen van (wereldwijd) transport.
Eigenaar Bert Hoek geeft u persoonlijk advies over het staal uit ons assortiment.

Onze gehele voorraad is voorzien van de juiste fabriekscertificaten en wij bieden diverse staalsoorten aan, zoals bijvoorbeeld S355J2.

HOEK-Flenzen en bochten
Flenzen en bochten

Wij hebben alle verbindingsstukken op voorraad in ons staalhandel magazijn. Flenzen, bochten, reduceerstukken, bodems en fittings zoals t-stukken.

HOEK-vierkante profielen
Vierkante profielen

Wij leveren allerlei soorten staal met vierkante profielen zoals buizen en kokers. Laat ons weten welke afmetingen u nodig heeft en welke dikte het staal moet hebben, dan voorzien wij u van een offerte op maat.

Hoek Staalhandel rechthoekige balken
Rechthoekige profielen

De rechthoekige profielen uit ons assortiment worden voornamelijk ingezet voor de woningbouw, trailerbouw, kranenbouw en kassenbouw. Het rechthoekige profiel heeft als voordeel dat het staal sterk en elastisch is.

Hoek Staalhandel Balkstaal
Balkstaal

Balkstaal is leverbaar in de handelslengtes 6 t/m 20 meter. Wij leveren balkstaal uit voorraad, te weten HEA, HEB, UNP, IPE en UPE op standaard handelslengtes.

Hoek staalhandel stafstaal
Stafstaal

In ons assortiment vindt u onder andere plaatstaal, hoekstaal, rondstaal, vierkantstaal, kleine U-staal en T-staal.

Hoek staalhandel platen
Platen

Afhankelijk van uw project kiezen we samen de beste stalen platen voor u. Constructiewerk? Dan adviseren wij staalplaat warmgewalst. Machinebouw? Ga voor koudgewalst blank staalplaat. Een plaat nodig die niet snel roest? Dan kunt u het beste gaan voor verzinkte staalplaat.

Hoek Staalhandel Buizen gelast
Buizen gelast

Op zoek naar gelaste buizen? Wij bieden dikwandige buizen, gasbuizen, kasbuizen, klasse A buizen, stoombuizen en vlambuizen aan. Het voordeel van een gelaste buis is dat het extra druk kan weerstaan.

Hoek Staalhandel Buizen naadloos
Buizen naadloos

Wij bieden oneindig veel naadloze buizen aan. Precisiebuizen, machinebuizen, ketelbuizen en dikwandige buizen. Bel met onze adviseur Bert en hij helpt u met het vinden van de juiste naadloze buizen.

Hoogwaardige kwaliteit

Onze staalhandel komt uitsluitend uit Europa en heeft daardoor een hoge kwaliteit. Al het staal is voorzien van een fabriekscertificaat, zodat u altijd verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit staal. Dankzij onze grote voorraad, hebben wij al het staal in huis en is de levertijd erg kort.

Over Hoek

Met meer dan 140 jaar historie zijn wij van Hoek Staalhandel een betrouwbare leverancier op het gebied van staal. Wij blinken uit in kwaliteit waarbij al ons staal is voorzien van een fabriekscertificaat. In ons magazijn beschikken we over een ruime voorraad, waardoor we snel kunnen leveren.

Eigenaar Bert Hoek is de 3e generatie binnen het staalhandel familiebedrijf. Passie voor het vak heeft hij absoluut. Bert is continu bezig met het uitzoeken van nieuw hoogwaardig staal om het assortiment uit te breiden en hij voorziet zijn klanten persoonlijk van advies over de beste materiaalkeuze. Zoekt u ook hout dan bent u ook welkom bij onze houthandel.

Neem contact op met Bert Hoek voor persoonlijk advies.

Bel Bert Hoek
staalleverancier

Snelle levering

Wij beschikken over een ruime voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Bel voor persoonlijk advies.

Groot assortiment

Onze voorraad is groot, u kunt bij ons terecht voor stalen balken, platen, kokers, buizen en meer.

Eigen transport

Wij transporteren onze producten zelf, waardoor we grip houden op het volledige proces.