Koop alleen staal van de beste kwaliteit! Het maakt of breekt uw eindproduct, dus ga goed voorbereid te werk. Hoek Staalhandel levert de beste kwaliteit staal in Zeeland, of u het nu gaat inzetten in de (petro-)chemie, offshore, energie, constructie, staalbouw, funderingstechniek, machinebouw of grond-, weg- en waterbouw.

IJzersterk in staal

Wij bieden staal aan van hoogwaardige kwaliteit, voorzien van een fabriekscertificaat. Balkstaal, platen, (naadloze en/of gelaste) buizen en flenzen en bochten vindt u terug in ons aanbod. Wij bieden diverse kwaliteiten aan, zoals S355J2. Wij hebben een uitstekend partnership met de beste fabrieken in Europa op het gebied van staal. Kwaliteit gegarandeerd!

Uw staalhandel in Zeeland

Met meer dan 140 jaar historie zijn wij een gevestigde partij op het gebied van staal in de regio Zeeland. Eigenaar Bert Hoek werkt al jaren met plezier en passie aan dit familiebedrijf uit Ouddorp. Bert adviseert al zijn klanten zelf over de beste materiaalkeuzes. HOEK staal Zeeland

  • Bestellen?Wij hebben een ruime voorraad en snelle levering.
  • De beste kwaliteit:Geproduceerd in Europa en voorzien van fabriekscertificaat.
  • Impactvol werk:Wij zijn trots op de projecten met grote economische of maatschappelijke impact waar wij ons steentje aan bijdragen.
  • Persoonlijk advies:Altijd contact met eigenaar Bert Hoek

Plaats uw order

Wij leveren altijd snel dankzij onze grote voorraad in het magazijn in Ouddorp. Wij komen uw staalhandel bestelling graag bij u leveren in Zeeland met ons eigen transport, maar aangezien we om de hoek zitten kunt u het uiteraard ook zelf komen afhalen. Ons magazijn vindt u in Ouddorp op Goeree-Overflakkee. Wij staan u daarnaast ook graag telefonisch of via de mail te woord.

Bert: “Er zijn zoveel productspecificaties dat ik de klant graag persoonlijk adviseer over de beste materiaalkeuze.”

Bel Bert Hoek
staalleverancier