Hoek Staalhandel uit Ouddorp voorziet de regio Rotterdam van staal. Wij kunnen snel leveren, omdat we vanuit voorraad leveren en met eigen transport bezorgen. Waar heeft u stalen onderdelen voor nodig? Wij leveren onder andere aan offshore, constructie, staalbouw, energie, staalbouw, machinebouw, (petro-)chemie, funderingstechniek of grond-, weg- en waterbouw. Als staalhandel Rotterdam voorzien wij u graag van de onderdelen die u nodig heeft. 

Onze kwaliteit

Hoek Staalhandel blinkt uit in staal van hoogwaardige kwaliteit dat is voorzien van een fabriekscertificaat. Platen, balkstaal, (naadloze en/of gelaste) buizen en flenzen en bochten vindt u allemaal terug in ons aanbod. Wij bieden daarnaast staalsoorten zoals bijvoorbeeld S355J2 aan. Ons staal is afkomstig uit de beste fabrieken in Europa, zodat het de beste kwaliteit heeft voor uw toepassing.

Over Hoek Staalhandel

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 140 jaar historie en een gevestigde naam op het gebied van staal in Nederland en België. Eigenaar Bert Hoek werkt al jaren met plezier en passie met dit materiaal. Bert is altijd bezig met het uitzoeken van nieuw hoogwaardig staal om het assortiment mee uit te breiden en hij adviseert klanten over de beste materiaalkeuze.

Aanbod

Bekijk ons aanbod om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Heeft u specifieke wensen of eisen? Leg uw vraag bij ons neer. Geen vraag is ons te gek!

Snelle levering: Door onze voorraad kunnen we snel leveren.
Onze kwaliteit: Staal uit Europa dat is voorzien van fabriekscertificaat.
Persoonlijk contact: Eigenaar Bert Hoek heeft tientallen jaren ervaring in staal en geeft u persoonlijk advies.

Contact Staalhandel Rotterdam

Wij kunnen snel leveren omdat wij een grote voorraad in ons magazijn in Ouddorp hebben. Wij leveren uw bestelling in het gebied rond Rotterdam met ons eigen transport. Uiteraard kunt u uw materialen ook zelf  uitkiezen en ophalen in ons magazijn in Ouddorp (Goeree-Overflakkee).

Uiteraard staan we u ook graag telefonisch of via de mail te woord.

Bel Bert Hoek