Met uw staalaankoop kunt u aan de slag met uw eindproduct. Het is daarom noodzakelijk dat dit staal van hoogwaardige kwaliteit is. Of u het nu gaat inzetten in de (petro-)chemie, offshore, energie, constructie, staalbouw, machinebouw, funderingstechniek of grond-, weg- en waterbouw, Hoek Staalhandel voorziet u van de beste kwaliteit staal.

Onze kwaliteit

We blinken uit in staal van hoogwaardige kwaliteit dat is voorzien van een fabriekscertificaat. Balkstaal, platen, (naadloze en/of gelaste) buizen en flenzen en bochten vindt u allemaal terug in ons aanbod. Wij bieden daarnaast staalsoorten aan, zoals bijvoorbeeld S355J2. Ons staal is afkomstig uit de beste fabrieken in Europa. Wij leveren onze staalproducten ook in Antwerpen.

Direct staal bestellen

HOEK-Flenzen en bochten
Flenzen en bochten

Wij hebben alle verbindingsstukken op voorraad in ons magazijn. Flenzen, bochten, reduceerstukken en fittings.

HOEK-vierkante profielen
Vierkante profielen

Wij leveren allerlei soorten staal met vierkante profielen zoals buizen en kokers. Laat ons weten welke afmetingen u nodig heeft en welke dikte het staal moet hebben, dan voorzien wij u van een offerte op maat.

HOEK-rechthoekige profielen
Rechthoekige profielen

De rechthoekige profielen uit ons assortiment worden voornamelijk ingezet voor de woningbouw, trailerbouw, kranenbouw en kassenbouw. Het rechthoekige profiel heeft als voordeel dat het staal sterk en elastisch is.

HOEK-Balkstaal
Balkstaal

Balkstaal is leverbaar in de handelslengtes 6 t/m 20 meter. Wij leveren balkstaal uit voorraad, te weten HEA, HEB, UNP, IPE en UPE op standaard handelslengtes.

HOEK-stafstaal
Stafstaal

In ons assortiment vindt u onder andere plaatstaal, hoekstaal, rondstaal, vierkantstaal, kleine U-staal en T-staal.

HOEK-platen
Platen

Afhankelijk van uw project kiezen we samen de beste stalen platen voor u. Constructiewerk? Dan adviseren wij staalplaat warmgewalst. Machinebouw? Ga voor koudgewalst blank staalplaat. Een plaat nodig die niet snel roest? Dan kunt u het beste gaan voor verzinkte staalplaat.

HOEK-Buizen gelast
Buizen gelast

Op zoek naar gelaste buizen? Wij bieden dikwandige buizen, gasbuizen, kasbuizen, klasse A buizen, stoombuizen en vlambuizen aan. Het voordeel van een gelaste buis is dat het extra druk kan weerstaan.


Buizen naadloos

Wij bieden oneindig veel naadloze buizen aan. Precisiebuizen, machinebuizen, ketelbuizen en dikwandige buizen. Bel met onze adviseur Bert en hij helpt u met het vinden van de juiste naadloze buizen.

Over Hoek

Met meer dan 140 jaar historie is Hoek Staalhandel een gevestigde partij op het gebied van staal, zowel in Nederland als in België. Eigenaar Bert Hoek werkt al jaren met plezier en passie aan dit familiebedrijf. Bert is altijd bezig met het uitzoeken van nieuw hoogwaardig staal om het assortiment mee uit te breiden en hij adviseert klanten over de beste materiaalkeuze.

Levering: Ruime voorraad en snelle levering.
Onze kwaliteit: Staal uit Europa voorzien van fabriekscertificaat.
Maatschappelijke impact: Trots op bijdrage aan projecten met grote economische of maatschappelijke impact.
Persoonlijk contact: Persoonlijk advies van Bert Hoek

Contact

Wij kunnen snel leveren omdat wij een grote voorraad in ons magazijn in Ouddorp hebben. Wij komen uw staal bestelling graag bij u leveren in Antwerpen met ons eigen transport. Uiteraard kunt u uw materialen ook zelf komen uitkiezen en ophalen in ons magazijn in Nederland. Ons magazijn is te vinden in Ouddorp op het eiland Goeree-Overflakkee.
Uiteraard staan we u ook graag telefonisch of via de mail te woord.

Bel Bert Hoek
staalleverancier