Met uw staalaankoop kunt u aan de slag met uw eindproduct. Het is daarom noodzakelijk dat dit staal van hoogwaardige kwaliteit is. Of u het nu gaat inzetten in de (petro-)chemie, offshore, energie, constructie, staalbouw, machinebouw, funderingstechniek of grond-, weg- en waterbouw, Hoek Staalhandel voorziet u van de beste kwaliteit staal.

Onze kwaliteit

We blinken uit in staal van hoogwaardige kwaliteit dat is voorzien van een fabriekscertificaat. Balkstaal, platen, (naadloze en/of gelaste) buizen en flenzen en bochten vindt u allemaal terug in ons aanbod. Wij bieden daarnaast staalsoorten aan, zoals bijvoorbeeld S355J2. Ons staal is afkomstig uit de beste fabrieken in Europa. Wij leveren onze staalproducten ook in Antwerpen.

Over Hoek

Met meer dan 140 jaar historie is Hoek Staalhandel een gevestigde partij op het gebied van staal, zowel in Nederland als in België. Eigenaar Bert Hoek werkt al jaren met plezier en passie aan dit familiebedrijf. Bert is altijd bezig met het uitzoeken van nieuw hoogwaardig staal om het assortiment mee uit te breiden en hij adviseert klanten over de beste materiaalkeuze.

Levering: Ruime voorraad en snelle levering.
Onze kwaliteit: Staal uit Europa voorzien van fabriekscertificaat.
Maatschappelijke impact: Trots op bijdrage aan projecten met grote economische of maatschappelijke impact.
Persoonlijk contact: Persoonlijk advies van Bert Hoek

Contact

Wij kunnen snel leveren omdat wij een grote voorraad in ons magazijn in Ouddorp hebben. Wij komen uw staal bestelling graag bij u leveren in Antwerpen met ons eigen transport. Uiteraard kunt u uw materialen ook zelf komen uitkiezen en ophalen in ons magazijn in Nederland. Ons magazijn is te vinden in Ouddorp op het eiland Goeree-Overflakkee.
Uiteraard staan we u ook graag telefonisch of via de mail te woord.

Bel Bert Hoek