Hoek Staalhandel is een staal leverancier die o.a. levert aan de (petro-)chemie, offshore, energie, constructie, staalbouw, machinebouw, funderingstechniek en grond-, weg- en waterbouw. Hoek Staalhandel uit Ouddorp voorziet deze branches al meer dan 140 jaar van de beste kwaliteit staal.

Kwaliteit is leidend bij staal leverancier Hoek

Staal moet van hoogwaardige kwaliteit zijn, dat is ons uitgangspunt. Daarom werken wij met Europese leveranciers, die gaan voor de beste kwaliteit en voorzien in certificaten.

Staal leverancier

Ons aanbod

Wij hebben een breed assortiment en een grote voorraad in ons magazijn in Ouddorp (Zuid-Holland). Daardoor is onze levering altijd snel. Haal uw bestelling op in ons magazijn of laat het bezorgen middels ons eigen transport.

Flenzen en bochten

Bochten, flenzen reduceerstukken, bodems en fittings zoals t-stukken. Wij hebben alle verbindingsstukken op voorraad in ons magazijn.

Vierkante profielen

Vierkante profielen staal bieden wij in verschillende soorten aan. Daarvoor is het nodig te weten welke  dikte en afmetingen u nodig heeft. Als u advies wilt over de dikte adviseren we u graag!

Buizen gelast

Bent u op zoek naar gelaste buizen? Wij bieden dikwandige buizen, kasbuizen, gasbuizen, klasse A buizen, vlambuizen en stoombuizen aan. Het voordeel van een gelaste buis is dat het extra druk kan weerstaan.

Buizen naadloos

Wij bieden oneindig veel naadloze buizen aan zoals precisiebuizen, ketelbuizen, machinebuizen en dikwandige buizen. Eigenaar Bert Hoek adviseert u graag.

Rechthoekige profielen

Wij bieden verschillende rechthoekige profielen aan. Deze worden voornamelijk ingezet voor de woningbouw, trailerbouw, kranenbouw en kassenbouw. Het rechthoekige profiel heeft als voordeel dat het staal sterk en elastisch is.

Balkstaal

Balkstaal is leverbaar in de handelslengtes 6 t/m 20 meter. Het balkstaal dat wij uit voorraad leveren zijn HEA, HEB, UNP, IPE en UPE op standaard handelslengtes.

Stafstaal

In ons assortiment vindt u onder andere plaatstaal, hoekstaal, rondstaal, vierkant staal, kleine U-staal en T-staal. Ons stafstaal is geschikt voor vele toepassingen.

Platen

Afhankelijk van het project kiezen we samen de beste stalen platen voor u.  Heeft u de platen nodig voor constructiewerk of machinebouw? Of heeft u een plaat nodig die niet snel roest? Er zijn verschillende mogelijkheid van warmgewalst, koudgewalst of verzinkte staalplaat. Wij adviseren u graag!

Hoek Staalhandel, uw staal leverancier

Dankzij onze rijke historie zijn wij een gevestigde partij op het gebied van staal. Daarom werken wij uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit staal dat is voorzien van een fabriekscertificaat. Deze visie vindt u terug bij Eigenaar Bert Hoek, die eigenaar is van dit familiebedrijf. Hij heeft passie voor staal en is altijd op zoek naar nieuw hoogwaardig staal om zijn assortiment mee uit te breiden. Wilt u advies over de beste materiaalkeuze voor uw project? Bert staat u persoonlijk te woord.

Hoek Staalhandel eigenaar Bert Hoek geeft u persoonlijk advies over het beste staal uit ons assortiment voor uw project. Wij zijn uw staal leverancier!

Bel Bert Hoek