Hoek Staalhandel is uw leverancier voor staal inkoop. Met onze 140 jaar ervaring adviseren wij u over het beste staal voor uw project. Wij werken uitsluitend met staal uit Europa dat voorzien is van een fabriekscertificaat. Wilt u staal inkopen?

Laat ons weten waar u naar op zoek bent zodat wij een offerte op maat voor u kunnen maken.

Stuur een e-mail

Staal inkopen in ons magazijn

Hoek Staalhandel heeft een breed assortiment en een grote voorraad. Daardoor kunnen wij snel leveren. Van platen tot buizen en van stafstaal kopen tot balkstaal kopen. Hieronder geven wij een indruk van ons assortiment. Wilt u meer weten over de kwaliteit van ons staal? Bekijk onze pagina over kwaliteit.

HOEK-Flenzen en bochten
Flenzen en bochten

Wij hebben alle verbindingsstukken op voorraad in ons magazijn. Flenzen, bochten, reduceerstukken en fittings.

HOEK-vierkante profielen
Vierkante profielen

Wij leveren allerlei soorten staal met vierkante profielen zoals buizen en kokers. Laat ons weten welke afmetingen u nodig heeft en welke dikte het staal moet hebben, dan voorzien wij u van een offerte op maat.

HOEK-rechthoekige profielen
Rechthoekige profielen

De rechthoekige profielen uit ons assortiment worden voornamelijk ingezet voor de woningbouw, trailerbouw, kranenbouw en kassenbouw. Het rechthoekige profiel heeft als voordeel dat het staal sterk en elastisch is.

HOEK-Balkstaal
Balkstaal

Balkstaal is leverbaar in de handelslengtes 6 t/m 20 meter. Wij leveren balkstaal uit voorraad, te weten HEA, HEB, UNP, IPE en UPE op standaard handelslengtes.

HOEK-stafstaal
Stafstaal

In ons assortiment vindt u onder andere plaatstaal, hoekstaal, rondstaal, vierkantstaal, kleine U-staal en T-staal.

HOEK-platen
Platen

Afhankelijk van uw project kiezen we samen de beste stalen platen voor u. Constructiewerk? Dan adviseren wij staalplaat warmgewalst. Machinebouw? Ga voor koudgewalst blank staalplaat. Een plaat nodig die niet snel roest? Dan kunt u het beste gaan voor verzinkte staalplaat.

HOEK-Buizen gelast
Buizen gelast

Op zoek naar gelaste buizen? Wij bieden dikwandige buizen, gasbuizen, kasbuizen, klasse A buizen, stoombuizen en vlambuizen aan. Het voordeel van een gelaste buis is dat het extra druk kan weerstaan.


Buizen naadloos

Wij bieden oneindig veel naadloze buizen aan. Precisiebuizen, machinebuizen, ketelbuizen en dikwandige buizen. Bel met onze adviseur Bert en hij helpt u met het vinden van de juiste naadloze buizen.

Staal inkoop

Uw adviseur bij de inkoop van staal, Bert Hoek.

Bert Hoek, eigenaar van Hoek Staalhandel, kent het materiaal door en door en hij kent de leveranciers. De wereld van staal kent geen verrassingen voor hem. Kleine projecten of grote projecten, Bert zorgt voor de materialen die u nodig heeft.

Staal inkopen

Snelle levering

Wij beschikken over een ruime voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Bel voor persoonlijk advies.

Groot assortiment

Onze voorraad is groot, u kunt bij ons terecht voor stalen balken, platen, kokers, buizen en meer.

Eigen transport

Wij transporteren onze producten zelf, waardoor we grip houden op het volledige proces.