Hoek Staalhandel levert staal aan (petro-)chemie, offshore, energie, constructie, staalbouw, funderingstechniek en grond-, weg- en waterbouw. Wij voorzien deze branches al ruim 140 jaar van de beste kwaliteit staal. Hoek Staalhandel, uw ijzersterke staal groothandel.

IJzersterk in staal

Het assortiment dat wij aanbieden is veelzijdig en wij hebben veel staal voorradig in ons magazijn in Ouddorp. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een snelle levering. U kunt uw bestelling ophalen in ons magazijn, maar wij kunnen dit ook bezorgen met ons eigen transport. Ons magazijn is te vinden in Ouddorp op het eiland Goeree-Overflakkee. Uiteraard helpen we u ook graag telefonisch of via de mail met onze expertise. Vraag dé staalgroothandel om advies!

✔ Telefonisch advies  ✔ Ruime voorraad  ✔ Bezorging op locatie

staal groothandel

Bestellen bij uw staal groothandel

Laat ons via de website weten welk staal u wilt bestellen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bert Hoek, eigenaar van onze staal groothandel, helpt u graag met het selecteren van de beste materialen voor uw project. Waarna hij u voorziet van een offerte op maat. Benieuwd waar ons assortiment uit bestaat? Hieronder vindt u een korte opsomming.

  • Flenzen en bochten
  • Vierkante profielen
  • Rechthoekige profielen
  • Balkstaal
  • Stafstaal
  • Platen
  • Buizen naadloos
  • Buizen gelast

Bekijk ons assortiment

Onze producten zijn op voorhand nauwkeurig geselecteerd en komen bij de beste fabrieken in Europa vandaan. Al het staal uit onze voorraad is voorzien van de juiste fabriekscertificaten. In ons assortiment vindt u diverse staalsoorten, zoals S355J2. Wij gaan zorgvuldig te werk en zijn altijd op zoek naar staal van de hoogste kwaliteit.

Bekijk ons aanbod

Staalgroothandel

Persoonlijk advies door Bert Hoek

Hoek Staalhandel is uw groothandel in staal. Wij voorzien u graag van advies over de beste materiaalkeuze. U kunt in iedere fase van uw project vertrouwen op onze jarenlange ervaring. Eigenaar Bert Hoek en zijn team staan klaar om u te voorzien van de materialen die u nodig heeft. Laat uw bestelling achter op onze website of bel met Bert voor advies. We sturen u direct een offerte op maat.

Bel Bert Hoek

Wat klanten over ons zeggen

HOEK-groothandel-staal-review

“Ons bedrijf Sledge Hammer Engineering International B.V. is onder andere actief in de offshore-industrie. In deze branche hebben we regelmatig te maken met korte levertijden. Zo kan een schip ineens een dag eerder de haven in varen dan verwacht. Dit zorgt ervoor dat wij onze materialen vaak op korte termijn nodig hebben en Hoek Staalhandel is daarin een perfecte leverancier. Ik hoef maar te bellen en Hoek Staalhandel zorgt ervoor dat de materialen op korte termijn bij ons voor de deur staan.” Wijnand de Ronde