Wilt u hoogwaardige kwaliteit constructiestaal kopen? Hoek Staalhandel heeft meer dan 140 jaar ervaring in constructiestaal en maakt alleen gebruik van de beste kwaliteit staal dat in Europa geproduceerd wordt. Al het staal is voorzien van een fabriekscertificaat en wij bieden staal aan in diverse kwaliteiten zoals S355J2.

  • Snel constructiestaal nodig?
    Wij hebben een ruime voorraad in ons magazijn waardoor wij constructiestaal snel kunnen leveren.
  • Constructiestaal afhalen
    afhalen is geen probleem
  • Constructiestaal laten leveren
    Wij kunnen uw bestelling bij u afleveren middels ons eigen transport, zodat u hier geen omkijken naar heeft.
  • Constructiestaal online bestellen
    Laat ons via de website weten welk staal u nodig heeft voor uw project. Wij sturen u direct een vrijblijvende offerte.

Bekijk ons aanbod aan staal.

Constructiestaal kopen

Constructiestaal kopen of eerst advies inwinnen?

Eigenaar Bert Hoek adviseert u over het juiste staal voor uw project. Zo bent u altijd verzekerd van het beste materiaal en de beste kwaliteit staal.

Bel Bert Hoek

Hoek Staalhandel

Met meer dan 140 jaar historie zijn wij een betrouwbare leverancier op het gebied van constructiestaal. Wij werken met hoogwaardige kwaliteit staal dat is voorzien van een fabriekscertificaat. Wij beschikken over een groot magazijn in Ouddorp waar u uw constructiestaal kunt kopen.

Eigenaar Bert Hoek is de 3e generatie binnen het familiebedrijf. Hij werkt met veel passie in de staalsector. Bert is altijd op zoek naar hoogwaardig staal waarmee hij zijn assortiment kan uitbreiden en staat dichtbij de klant waardoor hij ontwikkelingen op de voet volgt. Hij geeft iedere klant persoonlijk advies over de beste materiaalkeuze voor het project.