Hoek Staalhandel beschikt over een ruim assortiment van hoogwaardige kwaliteit, voorzien van fabriekscertificaten. Wij zijn actief in de staalhandel in Zuid-Holland, Zeeland, Antwerpen en andere delen van Nederland en België. 

Onze producten vinden onder andere hun weg naar de (petro-)chemie, offshore, energie, constructie, staalbouw, funderingstechniek en grond-, weg- en waterbouw.

Geef uw bestelling eenvoudig online aan ons door.

Bestel direct!

Flenzen en bochten

Bochten, flenzen reduceerstukken, bodems en fittings zoals t-stukken. Wij hebben alle verbindingsstukken op voorraad in ons magazijn.

Vierkante profielen

Vierkante profielen staal bieden wij in verschillende soorten aan. Daarvoor is het nodig te weten welke  dikte en afmetingen u nodig heeft. Als u advies wilt over de dikte adviseren we u graag!

Buizen gelast

Bent u op zoek naar gelaste buizen? Wij bieden dikwandige buizen, kasbuizen, gasbuizen, klasse A buizen, vlambuizen en stoombuizen aan. Het voordeel van een gelaste buis is dat het extra druk kan weerstaan.

Buizen naadloos

Wij bieden oneindig veel naadloze buizen aan zoals precisiebuizen, ketelbuizen, machinebuizen en dikwandige buizen. Eigenaar Bert Hoek adviseert u graag.

Rechthoekige profielen

Wij bieden verschillende rechthoekige profielen aan. Deze worden voornamelijk ingezet voor de woningbouw, trailerbouw, kranenbouw en kassenbouw. Het rechthoekige profiel heeft als voordeel dat het staal sterk en elastisch is.

Balkstaal

Balkstaal is leverbaar in de handelslengtes 6 t/m 20 meter. Het balkstaal dat wij uit voorraad leveren zijn HEA, HEB, UNP, IPE en UPE op standaard handelslengtes.

Stafstaal

In ons assortiment vindt u onder andere plaatstaal, hoekstaal, rondstaal, vierkant staal, kleine U-staal en T-staal. Ons stafstaal is geschikt voor vele toepassingen.

Platen

Afhankelijk van het project kiezen we samen de beste stalen platen voor u.  Heeft u de platen nodig voor constructiewerk of machinebouw? Of heeft u een plaat nodig die niet snel roest? Er zijn verschillende mogelijkheid van warmgewalst, koudgewalst of verzinkte staalplaat. Wij adviseren u graag!

Wat klanten over ons zeggen

“Ik werk al zo’n 15 jaar samen met Hoek Staalhandel. Eerst vanuit mijn vorige werkgever en later met mijn eigen staalconstructiebedrijf uit Rotterdam. Het was voor mij direct duidelijk dat ik vanuit mijn eigen bedrijf ook samen wilde werken met Hoek. Bert is goudeerlijk, betrouwbaar en de levering is flexibel en snel. Ze hebben eigen vrachtwagens  waardoor we met spoed, en dat gebeurt nogal eens, de order snel geleverd krijgen.”  Tony Elshout